Колір року 2023!!

 

На дворі вже 2023 рік - рік  чорного кролика, але колір року зовсім несподіваний. Інститут кольору Pantone назвав головний колір цього  року.  Ним став відтінок рожевого Viva Magenta.

Це не просто ярко рожевий, а й з домішкою фіолетового та з відтінком червоного кольору.

В цьому відтінку можна носити та поєднувати все: топи, штани, светри, спідниці та навіть підкреслювати свій модний образ аксесуарами кольору  Viva Magenta. Це може бути як і шарф, так і сонцезахисні окуляри, чохол на телефон, або сумочка, яка підкреслить ваш образ. Якщо цей колір не в вашому стилі, то можна спробувати мінімалістично  додати у свій образ аксесуари у даному відтінку, та образ вже буде актуальний та трендовий.

Замовити будь-яку річ або аксесуар в трендовому кольорі допоможе наш баєр-сервіс London moda

Ми відокремимо різні підбірки з кольором Viva Magenta,і ви зможете обрати та купити собі вподобану річ. Це зробити дуже легко: ви обираєте та відсилаєте нам повідомлення з обраним товаром, а далі діло за нами! Ми швидко викупаємо речі з офіциальних сайтів та вже скоро ви зможете комбінувати нові луки з трендовим кольором. Зв‘язатися з нами дуже просто! Ви можете зробити це безспосередньо через наш сайт, в телеграм каналі https://t.me/+izq1gxZArV04YzNi, або в інстаграм сторінці @londonmoda13, також для зручності можна придбати речі через Вайбер 068 0388008 або телеграм 066 4818124.

А ще хочемо сказати, що Viva Magenta – дуже український колір, адже його ще називають кольором борщу. А як показують наші господаині, борщ теж має насиченні  кольори та відтінки, тому можна зробити асоціацію з національною українською стравою.

Цей колір не тільки жіночий, він може бути вдало підкреслений в чоловічому гардеробі. Це може бути як сорочка, светер, так і краватка в насиченому кольорі. Також поєднання може бути  із брюками більше темного відтінку, це вдало підкреслить образ і ви будете на вершині стилю.

Купуйте вигідно - купуйте з нами! Наші менеджери допоможуть обрати, придбати та доставити в Україну річ за вашим вподобанням!

Влалих покупок!